23 Μαΐ 2013

Γιατί δεν μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι Αρχηγέ - Η "καταιγίδα" είναι μπροστά

Κατανοητή απολύτως η προτροπή του Αρχηγού ΓΕΝ Ευάγγελου Αποστολάκη να κοιμηθούμε ήσυχοι.   Ένας Αρχηγός και μάλιστα προερχόμενος από τα “βατράχια” δεν μπορεί παρά να μεταδίδει αίσθηση σιγουριάς και ψυχραιμίας . Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν ο ίδιος κλείνει μάτι ...Και πολύ φοβόμαστε ότι γενικώς ο ύπνος μας δεν μπορεί να είναι και πολυ ήρεμος. 
Η τρικυμμία που σηκώθηκε από τα όσα είπαν οι ναύαρχοι Χρηστίδης και Μαζαράκης είναι πάρα πολύ μεγάλη και όσο κι αν παριστάνουν την ...στρουθοκάμηλο στην κυβέρνηση ...
 



Όσο κι αν οι “γιάπηδες” σύμβουλοι -σπουδαγμένοι αλλά ανιστόρητοι τόσο που μπερδεύουν της 28η Οκτωβρίου με την 25η Μαρτίου- επιμένουν να λένε στους υπουργούς ...που συμβουλεύουν ότι “τίποτα ,ποτέ δεν πρόκειται με την Τουρκία”... 
Όσο κι αν πολλοί θέλουν να πιστέψουν ότι όλα όσα είπαν οι Αρχηγοί έχουν δόση υπερβολής...
 
Όλα δείχνουν ότι η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Και όχι βέβαια μόνο στο Πολεμικό Ναυτικό αλλά στις Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα. Οι ναύαρχοι απλά πάντα ήταν πιο εξωστρεφείς.
 
Πρώτα απ΄ όλα είναι εντυπωσιακό ότι πολλοί παριστάνουν ότι μόλις πριν από λίγους μήνες , ο τότε Α/ΓΕΝ ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης με μία δισέλιδή του συνέντευξη στην εφημερίδα Real News έκρουσε φορώντας τη στολή του το πρώτο καμπανάκι κινδύνου. Και τον “κατηγορούν” ότι μιλά τώρα που είναι απόστρατος !!! Τέτοια αμνησία είναι μάλλον περίεργη. Ο Χρηστίδης πλήρωσε αυτή τη συνέντευξή του με την αποστρατεία του κι ας λένε ότι θέλουν από το ΥΕΘΑ και το Μαξίμου.

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου